آموزش تهیه ماهی سالمون لیمویی خوشمزه

آموزش درست کردن ماهی سالمون خوشمزه لیمویی را برای شما داریم که می توانید آن را میل کنید و از خوردنش لذت کامل ببرید. مواد لازم: ماهی سالمون: یک کیلو و 500 گرم ، پیازی (اسلایس شده): یک عدد ، سیر (له شده): 3 حبه ، لیمو سنگی (اسلایس شده): نصف یک عدد ، سس مایونز: یک سوم پیمانه ، سس کچاپ: 2 قاشق سوپ خوری ، فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم ، نمک: یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1. ماهی سالمون را در یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. سس مایونز، سس کچاپ، نمک، سیر له شده و فلفل سیاه پودر شده بیفزایید.

2. مواد روی ماهی را با هم مخلوط کرده و به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.

3. برش های لیمو سنگی و پیاز را روی ماهی بچینید و حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید.

4. ماهی را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه خنک شدن به ظرف مناسبی انتقال داده و سرو کنید.